• info@parsdarou.ir

  • شماره تماس :70 - 77704061 021

رئیس سازمان تامین اجتماعی در بازدید از شرکت پارس دارو ضمن تاکید بر اهمیت حوزه دارو در کشور، اظهار داشت: حوزه دارو در اولویت سرمایه‌گذاری‌های سازمان تامین اجتماعی قرار دارد.

به گزارش روابط عمومی پارس دارو، عصر چهارشنبه 25 مرداد ماه، دکتر میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با همراهی تعدادی از معاونین و مدیران این سازمان در ادامه بازدیدهای میدانی از شرکت‌های تابعه این سازمان، از شرکت داروسازی پارس دارو وابسته به شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تامین بازدید کردند.

در این بازدید که دکتر ابراهیم بازیان مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی، دکتر منصور نکویی‌نیا مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تامین، اعضای هیئت مدیره و تعدادی از معاونین و مدیران این هلدینگ‌ها حضور داشتند، دکتر موسوی و هیئت همراه از خطوط تولید شرکت پارس دارو بازدید کردند و در جریان آخرین وضعیت تولیدات این شرکت قرار گرفتند.

پس از این بازدید، دکتر میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی و هیئت همراه، در جلسه‌ای به بررسی وضعیت شرکت سرمایه گذاری دارویی تامین شستا و شرکت‌های تابعه پرداختند.

دکتر میرهاشم موسوی بعد از ارائه گزارش مدیران عامل شستا، تیپیکو و پارس دارو، به بیان نقطه نظرات خود پرداخت.

وی با بیان اینکه در این بازدیدهای میدانی به دنبال جمع بندی راهبردی معطوف به وضعیت و مشکلات این حوزه هستیم.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اهمیت حوزه دارو، بیان داشت: این حوزه از دو سطح اهمیت دارد. اول از منظر نقشی که در سلامت و تامین نیازهای درمانی کشور دارد و دوم از نظر نقش سهامداری بازنشستگان عزیز.

دکتر موسوی در بیان نقش اهمیت حوزه دارو در امنیت و سلامت کشور گفت: تا زمانی که تولید در این حوزه بدون مشکل ادامه دارد، اهمیت این صنعت به خوبی مشخص نمی‌شود اما وقتی صدای کمبود یک دارو در کشور به گوش می‌رسد، متوجه اهمیت این صنعت می‌شویم. در واقع این گونه بازدیدها و جلسات برای این است که علاج واقعه قبل از وقوع داشته باشیم.

وی افزود: نقش مدیریت و مسئولیت‌پذیری در این صنعت بسیار حائز اهمیت است در واقع عرصه خدمت در بخش دارویی یک نقش جهادی می‌طلبد و اگر نقش جهادی را در این حوزه قائل نباشیم قطعا به مشکل خواهیم خورد.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با تاکید بر اینکه در دولت، وزارت تعاون، تامین اجتماعی و شستا نگاه حمایتی از حوزه دارو وجود دارد، گفت: صنعت دارو یکی از اولین اولویت های ما در سازمان تامین اجتماعی است و در مباحث تامین مالی تامین اجتماعی همواره این صنعت در بالاترین سطح قرار دارد.

دکتر موسوی افزود: ما از نظر حاکمیتی مسئول برطرف کردن نگرانی‌های مطرح شده در این حوزه هستیم.

وی سپس در اهمیت نقش سهامداری بازنشستگان کشور گفت: در این مورد هم باید به فکر سودآوری بیشتر برای سهامداران باشیم که در سهامداری تولید و سود بسیار حائز اهیمت است. برای تحقق این مهم، نیازمند اصلاح پرتفوی محصولات برای سودسازی بیشتر هستیم. اگر نگاه توسعه‌ای به صنعت داشته باشیم، باید نرخ مطلوب را تعریف کرده و خود را به این نقطه برسانیم.

دکتر موسوی با بیان اینکه منابعی که در اختیار سازمان تامین اجتماعی و شرکت‌های زیرمجموعه قرار دارد، حق الناس است، بر افزایش توجه به این موضوع تاکید کرد.

وی با تاکید بر اینکه فساد خط قرمز تامین اجتماعی و مجموعه دولت است، تصریح کرد: به حمدالله همکاران ما در حوزه دارویی به خوبی از این موضوع صیانت کرده اند و بعد از این هم باید همینطور باشد.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی ضمن تاکید بر شفافیت بیشتر گفت: تا جایی که امکان دارد باید به سمت شفافیت حرکت کنیم و دسترسی‌ها برای شفافیت بیشتر، افزایش داده شود اما در مقابل مداخلات هم به شدت ایستادگی شود.

وی در پایان ضمن قول مساعد برای حل مشکلات نقدینگی و تامین ارز در حوزه دارو، گفت: در جاهایی که می توانیم، حتما کمک خواهیم کرد تا چرخ تامین سرمایه این صنعت را به جلو حرکت دهیم.

پیش از صحبت های مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، دکتر ابراهیم بازیان مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی ضمن خیرمقدم به دکتر موسوی و هیئت همراه، یکی از اقدامات مهم دکتر موسوی را بازدید دوره‌ای و میدانی از شرکت‌های گروه و نظارت میدانی در کنار حمایت‌های ایشان از مجموعه شستا دانست و گفت: در این مدت نزدیک به دو سال که در خدمت دکتر موسوی بوده‌ایم، یکی از بخش‌های مهمی که در دولت، وزارتخانه، تامین اجتماعی و شستا همواره مورد توجه بوده است، حوزه دارو می‌باشد.

مدیرعامل شستا افزود: متاسفانه به صورت ناخواسته در این حوزه به سمتی حرکت کرده‎ایم که امروز درگیر مشکلات نقدینگی و تخصیص ارز قرار داریم که بخشی از مشکلات به نوع نگاه حاکم در مجموعه بر می‎گردد.

وی یکی از راهکارهای اساسی تامین نقدینگی را تمرکز بر وصول مطالبات دانست و گفت: دوره زمانی وصول مطالبات یکی از خطوط قرمز ماست که می‌توانیم زمان دوره وصول بخش عمده‌ای از مطالبات را به کمتر از نصف کاهش دهیم.

دکتر بازیان از موضوع حقوق پرسنل و نگهداشت منابع انسانی به عنوان مخاطره دوم این حوزه نام برد و گفت: ما باید به حقوق و مزایای مدیران و کارکنان این حوزه به عنوان یک قضیه جدی نگاه کنیم.
وی ضمن تاکید بر جهت‌گیری صادراتی در شرکت‌های دارویی، بیان کرد: یکی از چالش های مهم ما عدم تولید متناسب با نیاز بازار است و برای رسیدن به نقطه مطلوب نیازمند اصلاح پرتفوی تولید هستیم و نباید زیر بار تولید هر محصولی برویم.

همچنین در این جلسه دکتر نکویی‌نیا مدیرعامل هلدینگ دارویی تامین، به بیان عملکرد شرکت‌های زیرمجموعه این هلدینگ پرداخت .

وی بعد از معرفی شرکت‌های زیر مجموعه تیپیکو، به مقایسه تولید، فروش و صادرات این شرکت‌ها در سال 1401 نسبت به سال ماقبل آن پرداخت.

دکتر نکویی‌نیا در ادامه عملکرد سه ماهه شرکت‌های هلدینگ تیپیکو را نسبت به مدت مشابه سال 1401 تشریح کرد .

وی در پایان به برنامه‌های جاری و آتی شرکت‌های گروه در حوزه همکاری‌های بین‌المللی اشاره کرد و گفت: هم اکنون با 11 کشور در قاره های مختلف وارد مذاکره شده‌ایم و هدف نهایی ما ورود به بازار صادراتی کشورهای اروپایی است.

دکتر سهیلی مدیرعامل شرکت پارس دارو نیز در این جلسه ضمن تشکر از حضور دکتر موسوی، دکتر بازیان و هیئت همراه در شرکت پارس دارو، عملکرد این شرکت را تشریح کرد.

وی در مقایسه سود و زیان شرکت در سه ماهه ابتدایی سال 1402، از رشد 109درصدی فروش ریالی نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

مدیرعامل شرکت پارس دارو، سپس به بیان عملکرد شاخص‌های کلیدی شرکت در سال 1401 پرداخت و گفت: در سال 1401 شاهد رشد سود خالص به میزان 135 درصد نسبت به مدت مشابه شال قبل بودیم. فروش شرکت نیز در این مدت 77درصد رشد داشت.

وی با بیان اینکه محصولات مکمل طبیعی و سافت ژل به محصولات شرکت اضافه خواهد شد، بیان داشت:به زودی شاهد تولید و ورود دو محصول جدید و انحصاری توسط پارس دارو به بازار خواهیم بود.

دکتر سهیلی در پایان از گپ موجود در بین دوره بازپرداخت خرید مواد اولیه دوره وصول مطالبات از شرکت‌های پخش به عنوان یکی از مهمترین مشکلات کنونی شرکت نام برد و گفت: یکی از مشکلات مهم ما مشکل نقدینگی به خاطر این دوره طولانی وصول مطالبات از شرکت‌های پخش است.

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

 

 


شرکت پارس دارو به عنوان یکی از شرکت های مهم تولید کننده داروهای قلب و عروق کشور، در هفتمین كنگره نارسايي قلب حضور فعالی داشت.

به گزارش روابط عمومی پارس دارو، هفتمین كنگره نارسايي قلب، روزهای هجدهم لغایت بیستم مردادماه در سالن همايشهاي دانشگاه شهيد بهشتي تهران برگزار شد.

شرکت داروسازی پارس دارو به عنوان یکی از مهمترین شرکت های تولید کننده داروهای قلب و عروق کشور، با هدف معرفي محصولات قلب و عروقی خود در این كنگره حضور داشت.

کارشناسان پارس دارو در غرفه این شرکت به ارائه و بیان مزیت‌های رقابتی محصولات قلبي این شرکت مانند قرص های ايندالكس، آسپرين، تيكاپارس، بيتورول و بيتوريت و محصول آينده رانولازين ٥٠٠ پرداختند.

در این کنگره که مهمترين شركت‌هاي توليد كننده و وارد كننده داروهاي قلبي و عروقی حضور داشتند، دكتر شريف كاشاني مدير پنجمين كنگره نارسايي قلب، دكتر مولازاده رييس بخش قلب بيمارستان امام خمينی (ره)، دكتر محمدي رييس بخش قلب بيمارستان شهید مدرس و تعدادی از متخصصین قلب و عروق کشور با حضور در غرفه پارس دارو در جریان محصولات ارائه شده این شرکت قرار گرفتند.

001

 

002

 

003

 

005

 

006

 

 

 


شرکت داروسازی پارس دارو موفق به دریافت تندیس برتر مسئولیت پذیری اجتماعی از همایش تجلیل از یکصد برند برتر سال شد.

به گزارش روابط عمومی پارس دارو، شامگاه یکشنبه چهارم تیرماه و همزمان با روز صنعت، معدن و تجارت، اجلاس سالیانه تجلیل از یکصد برند برتر سال با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر مبلغی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، دکتر رضا براتی نماینده وزارت صنعت، معدن و تجارت و تعدادی از اساتید و فعالان اقتصادی کشور در سالن همایش های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

در این همایش یکصد برند برتر سال در پنج شاخص مسئولیت پذیری اجتماعی، مشتری مداری، خلاقیت و نوآوری، محبوبیت مصرف کنندهو کیفیت معرفی شدند که شرکت پارس دارو در شاخص مسئولیت پذیری اجتماعی موفق به کسب لوح و تندیس برتر شد. این جایزه را مهندس جمال شیرازی معاون مالی و اقتصادی شرکت به نمایندگی از دکتر سهیل سهیلی مدیرعامل پارس دارو دریافت کرد.

در بخشی از متن این لوح تقدیر خطاب به دکتر سهیلی مدیرعامل شرکت پارس دارو آمده است: تلاش و مشارکت ارزشمند شما در زمینه ترویج اندیشه ناب تولید و برندسازی جهانی در آن مجموعه قابل ستایش و تحسین است.

 01

 

02

 

 

 


آمارهای ارائه شده در مجمع عمومی عادی سالیانه سال مالی 1401 شرکت پارس دارو نشان از رشد 135درصدی سود خالص، رشد 112درصدی سود عملیاتی شرکت، رشد 77درصدی درآمد عملیاتی شرکت و رشد 68درصدی سود ناخالص شرکت نسبت به سال ماقبل آن حکایت دارد. در این مجمع به ازای هر سهم 7569 ریال سود تقسیم شد.

به گزارش روابط عمومی پارس دارو، مجمع عمومی عادی سالیانه سال مالی منتهی به 29 اسفند ماه 1401 شرکت داروسازی پارس دارو، ظهر چهارشنبه 14 تیرماه با حضور دکتر منصور نکویی نیا مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری دارویی تامین به عنوان رئیس مجمع و آقایان دکتر مهرزاد شیرازی و امیرعلی زعیمی به عنوان ناظران مجمع و مهندس جمال شیرازی معاون مالی و اقتصادی پارس دارو به عنوان دبیر مجمع در محل سالن شهید سلیمانی شرکت کارخانجات داروپخش تهران برگزار شد.

در این مجمع عمومی سالیانه که با حضور بیش از 97/7۴ درصد سهامداران حقیقی و حقوقی برگزار شد، در ابتدا دکتر سهیل سهیلی مدیرعامل شرکت پارس دارو ضمن ارائه گزارش عملکرد مالی سال 1401 و برنامه‌های آتی شرکت در سال 1402، توضیحات لازم را به صاحبان سهام بیان نمود.

دکتر سهیلی در ابتدا گزارش کوتاهی از تاریخچه، افزایش سرمایه‌های صورت گرفته در گذشته، و چشم انداز شرکت در آینده را ارائه داد و گفت: شرکت پارس دارو در سال 1401، در جایگاه سیزدهم در میان شرکت‌های دارویی بورسی قرار گرفته است و چشم انداز شرکت برای سال 1406 کسب جایگاه برتر در نظام سلامت کشور، خالق ارزش در قبال کلیه آحاد جامعه و دارای مزیت های رقابتی سرآمد و پایدار می ‎باشد.

وی در ادامه به بیان گزاش مختصری از اطلاعات مالی شرکت در سال مالی 1401 پرداخت و اظهار داشت: درآمد عملیاتی شرکت از 5 هزار و 805 میلیارد ریال در پایان سال 1400 به بیش از 10 هزار و 267 میلیارد ریال در پایان سال 1401 رسیده است که از رشد 77درصدی حکایت دارد.

مدیرعامل پارس دارو، افزود: سود عملیاتی شرکت از به 4 هزار و 203 میلیارد ریال در سال 1400 به 8 هزار و 891 میلیارد ریال در پایان سال 1401 رسیده است که نشان از رشد 112درصدی دارد. سودناخالص شرکت هم با رشد 68درصدی از 2 هزار و 871 میلیارد ریال در سال 1400 به بیش از 4 هزار و 873 میلیارد ریال در پایان سال 1401 رسیده است.

دکتر سهیلی با بیان اینکه سود حاصل از سرمایه گذاری های شرکت هم با رشد خوبی همراه بوده است، گفت: در این بخش نیز شاهد رشد 149 درصدی هستیم به طوریکه سود حاصل از سرمایه گذاری های شرکت از یک هزار و 807 در سال 1400به بیش از 4 هزار و 492 میلیارد ریال افزایش داشته است.

مدیرعامل پارس دارو افزود: شرکت در سال مالی 1401 سود خالص 7 هزار و 629 میلیارد ریال برای سهامداران خود بدست آورده است که با توجه به سود خالص 3 هزار و 245 میلیاردی سال 14000، رشد 135 درصدی در این بخش را شاهد هستیم.

وی همچنین از تحقق 103 درصدی بودجه ریالی شرکت و تحقق 104درصدی بودجه تعدادی تولید شرکت در سال 1401 خبر داد و گفت: در سال 1401 شاهد رشد 77 درصدی ریالی فروش شرکت، رشد 11 درصدی تعدادی فروش شرکت و رشد 7درصدی تعدادی تولید شرکت نسبت به دوره مشابه سال 1400 بودیم.

دکتر سهیلی سپس به تشریح سیاست‌ها و برنامه‌های شرکت در بخش فروش، صادرات، کنترل هزینه‌های عملیاتی و کنترل هزینه‌های مالی و روش‌های تامین مالی و همچنین به مقایسه وضعیت تولید و فروش طی 3 سال اخیر پرداخت.

وی در ادامه گزارش کوتاهی از شاخص‌های کلیدی شرکت، نسبت‌های مالی، وضعیت منابع انسانی، گواهینامه‌ها و اقدامات صورت گرفته در زمینه شفافیت ارائه کرد.

دکتر سهیلی همچنین به آخرین وضعیت پروژه های شرکت اشاره کرد و گفت: در سال 1401 پروژه بهبود سایت توزین مواد اولیه و همچنین بهبود پروژه آزمایشگاه میکروبی با عنایت پروردگار و کوشش همکاران ما به صورت کامل انجام و مورد بهره برداری قرار گرفتند و پروژه بهبود انبارهای محصول و قرنطینه که در پایان سال 1401 93درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، در حال حاضر تکمیل گردیده و در آستانه بهره برداری قرار دارد.

وی در پایان به تشریح وضعیت شرکت در سامانه های مدیریتی و نظارتی شستا از جمله عملکرد شرکت در سامانه سینا، وضعیت شرکت در سامانه سما، عملکرد شرکت در سامانه املاک (سامان)، عملکرد شرکت در سامانه سیما و وضعیت شرکت در سامانه هوش تجاری و مکاتبات الکترونیک پرداخت .

در ادامه این مجمع پس از سخنان رئیس مجمع و استماع گزارش حسابرس، سهامداران سوالات خود را مطرح نمودند و آقایان دکتر سهیلی مدیرعامل و مهندس شیرازی معاون مالی و اقتصادی شرکت به سوالاتی که به صورت حضوری و آنلاین مطرح گردید، پاسخ دادند.

در این جلسه با نظرخواهی از سهامداران حاضر و استماع سخنان هیأت رئیسه، درباره تعیین سود تقسیمی، پاداش و حق حضور در جلسه هیأت مدیره تصمیم گیری شد و با توزیع 90 درصد سود قابل تقسیم شرکت معادل هر سهم 7569 ریال موافقت گردید.

 

01

 

02

 

03

 

 

شرکت داروسازی پارس دارو با ارئه جدیدترین محصولات خود در حوزه مکمل ها در یازدهمین نمایشگاه مکمل‌های رژیمی، غذایی و ورزشی شرکت کرده است.

به گزارش روابط عمومی پارس دارو، یازدهمین نمایشگاه مکمل‌های رژیمی، غذایی و ورزشی از روز سه شنبه بیست و سوم خردادماه در محل نمایشگاهی هتل المپیک تهران آغاز شد.

شرکت سرمایه گذاری داوریی تامین به عنوان بزرگترین هلدینگ دارویی کشور در این نمایشگاه حضور پررنگ و فعالی دارد. 7 شرکت تولید و توزیع هلدینگ دارویی تامین در این نمایشگاه حضور دارند.

شرکت پارس دارو نیز در غرفه جامع تیپیکو با ارائه دو محصول سیستیفول و مگنکویین در حوزه مکمل های دارویی حضور یافته است.

لازم به ذکر است، قرص سیستیفول متشکل از مواد مؤثره ال سیستین، ال آرژنین، روی و ویتامین B6 به عنوان مکمل طبیعی جهت تغذیه، تقویت و افزایش رشد مو و ناخن ها استفاده می شود.

همچنین کپسول مگنکویین (منیزیم هیدروکساید) از مواد موثره منیزیم با ترکیبات ویتامین های B1، B6، D3و K2-7 به عنوان مکمل دارویی برای تامین سلامت اعصاب وعضلات استفاده می شود.

 

01

 

02

 

03