طی جلسهای با تقدیر از زحمات مهندس جمال شیرازی، خانم سودابه جمشیدی مدیر مالی پارس دارو به عنوان معاون مالی و اقتصادی جدید این شرکت معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی پارس دارو، عصر دوشنبه 29 دی ماه، مراسم تکریم مهندس جمال شیرازی عضو موظف هیئت مدیره و معاون مالی و اقتصادی پارس دارو در سالن کنفرانس این شرکت برگزار شد. در این جلسه دکتر احمدی مدیرعامل شرکت، در سخنانی از زحمات 4 ساله مهندس جمال شیرازی در سمت معاونت مالی و اقتصادی پارس دارو تقدیر و تشکر کرد.
دکتر احمدی بیان داشت: آقای شیرازی بعد از 30 سال خدمت در صنایع مختلف به ویژه صنعت داروی کشور و 4 سال خدمت خالصانه در شرکت پارس دارو به مقام بازنشستگی نائل شده اند و ناراحت هستیم که دیگر نمیتوانیم از خدمات ارزنده ایشان استفاده کنیم.
وی از مهندس شیرازی به عنوان فردی همراه برای مجموعه و مدیریت شرکت نام برد و برای ایشان در ادامه مسیر زندگی آرزوی موفقیت کرد.
دکتر احمدی افزود: از سوی دیگر خدا را شکر میکنیم که برای جانشینی آقای شیرازی، سرکار خانم جمشیدی مدیر مالی مجموعه قبول زحمت کردند و از این به بعد در خدمت ایشان در جایگاه معاونت مالی و اقتصادی شرکت خواهیم بود. وی از واحد مالی به عنوان قلب مجموعه نام برد و گفت: خانم جمشیدی فردی آشنای کار و با سابقه طولانی در امور مالی و شرکت هستند و با انتخاب ایشان مطمئن هستیم، امور مالی شرکت به بهترین شکل ادامه خواهد داشت.
در ادامه مهندس جمال شیرازی معاون مالی و اقتصادی شرکت نیز در سخنانی از مدیریت ارشد و تیم مدیریتی پارس دارو به خاطر همراه بودن با تیم مالی شرکت تشکر کرد و گفت: امیدوارم با همدلی موجود، پارس دارو با راهبری دکتر احمدی به جایگاه های بهتر و بالاتر در صنعت داروی کشور برسد.
در ادامه، دکتر احمدی مدیرعامل شرکت، حکم معاونت مالی و اقتصادی شرکت را به خانم سودابه جمشیدی تقدیم کرد و با اهدای لوح و هدیه یادبود از آقای جمال شیرازی تقدیر به عمل آورد.
همچنین در این جلسه، ضمن تقدیر از زحمات مهندس محمد کیا مدیر برنامه ریزی و انبارهای شرکت، حکم سرپرستی این واحد به آقای مسعود خاقانی اهدا گردید.
در ادامه این جلسه، حاضرین در جلسه ضمن تقدیر از زحمات مهندس جمال شیرازی، انتصاب خانم جمشیدی به معاونت مالی و اقتصادی و انتصاب آقای مسعود خاقانی به سرپرستی مدیریت واحد برنامه ریزی و انبارهای شرکت را تبریک گفتند.