اخبار و تازه های پارس دارو

پیام تبریک مدیرعامل پارس دارو به مناسبت شصت و پنجمین سالگرد تأسیس این شرکت

دکتر محمد احمدی مدیرعامل شرکت داروسازی پارس دارو به مناسبت فرا رسیدن 5 آبان ماه شصت‌وپنجمین سالروز تأسیس این شرکت پیامی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی پارس داور، متن پیام به این شرح است: فرارسیدن پنجم آبان ماه، شصت و پنجمین سالروز تأسیس شرکت پارس دارو را به تمامی سهامداران، کارکنان و ذی نفعان محترم این شرکت با سابقه و خوشنام تبریک عرض می‌نمایم.

پنجم آبان ماه فرصتی ارزشمند برای بازخوانی مسیر پرافتخار شصت و پنج ساله‌ شرکتی است که بیش از 6 دهه در خدمت تأمین سلامت مردم بوده است.

طی سال‌های اخیر شرکت پارس دارو با حمایت‌ها و همراهی‌های ارزشمند صاحبان محترم سهام، همت تیم مدیریتی و تلاش‌های بی دریغ کارکنان توانای شرکت، با تمرکز بر استفاده از ظرفیت و توان داخلی ، در راستای بهبود شرایط، با برنامه ریزی راهبردی و اصلاحات و اقدامات زیربنایی از روزهای سخت عبور کرده و به حمدالله به شرایط مطلوبی رسیده است و افق درخشانی پیش روی دارد.

اینجانب ضمن تکریم زحمات تمامی ذینفعان محترم شرکت پارس دارو، امید دارم که در سایه الطاف خداوند منان و با تداوم هرچه قوی‌تر همدلی تمامی کارکنان، شرکت پارس دارو همچنان درخدمت‌رسانی به نظام سلامت کشور بدرخشد. بی تردید، 65 سال همراهی با مردم عزیز و حضور مؤثر در صنعت دارویی کشور، مرهون اعتماد صاحبان سهام، توانمندی و تعهد تیم مدیریتی و کارکنان کوشای دیروز و امروز پارس دارو بوده است.

بار دیگر ضمن تبریک شصت و پنجمین سالگرد تأسیس شرکت پارس دارو به سهامداران محترم  و همکاران گرامی، از درگاه خداوند متعال، توفیق روزافزون، سلامت و سربلندی برای همه ذی‌نفعان این مجموعه ارزشمند را آرزومندم.

دکتر محمد احمدی مدیرعامل پارس دارو

_MG_5636
سبد خرید